До уваги батьків
Щоб не захворіти після святкування випускного вечора
Під час проведення випускних вечорів
НЕОБХІДНО:
Батьки випускників та представники батьківських комітетів повинні:
- при виборі закладу громадського харчування для проведення випускного вечора необхідно звернути увагу на наявність слідуючих документів у закладі:
• реєстрація в установах Держпродспоживслужби;
• санітарні книжки про проходження мед.огляду працівниками закладу;
• результата лабораторних досліджень щодо якості питної води, яку використовують для приготування страв;
• останні результати проведеного виробничого контролю;
• супроводжувальна документація на продукти харчування.
- забезпеченність закладу технологічним та холодильним обладнанням;
- при узгодженні меню звернути увагу, що в харчуванні дітей забороняеться використовувати наступні страви і продукти:
Кондитерські вироби з кремами, морозиво, яйця та м 'ясо водоплаваючої птиці, низькосортні м'ясні вироби (нижче I сорту), студні, зельці, фаршмаки, гриби, молоко-самоквас, сметана та фляжне молоко, сир м 'який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, нарізні салати з майонезом, оцтом, сметаною.
- не допускати вживання учасниками урочистостей та учнями-випускниками будь -яких алкогольних, слабоалкогольних напоїв;
- заборонити тютюнопаління в місцях проведення випускних вечорів.
Не ризикуйте своїм здоров'ям і здоров'ям випускників!!!
Березанське міжрайонне управління ГУ ДПСС в Миколаївській області.