A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Семінар "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ"

Дата: 27.05.2019 08:35
Кількість переглядів: 654

Фото без описуУ м.Дніпро за ініціативи Міністерства соціальної політики України 20-22 травня відбувся семінар "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ". Прийняли участь 40 пілотних ОТГ, що беруть участь у Проекті " Модернізація системи соціальної підтримки населення України".
Від Куцурубської ОТГ прийняли участь сільський голова Інна Копійка, начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім'ями Ольга Власюк, в.о. старости сіл Матросівка, Солончаки, Червоне Парутине Ольга Бабій. 

Під час навчального заходу понад 120 учасників – представників майже всіх областей України ознайомилися з законодавством та кращими національними і зарубіжними практиками організації соціального захисту на рівні ОТГ в умовах децентралізації з алгоритмом надання адміністративних послуг соціального характеру та інтегрованих соціальних послуг, взяли участь у практичних заняттях з надання соціальних послуг. За результатами роботи відбувся ряд дискусій на актуальні теми соціального захисту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора