A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Звітний концерт Куцурубської школи мистецтв

Дата: 28.05.2019 08:22
Кількість переглядів: 640

Мистецтво, ти даруєш благодать.
Ти вмієш вирвать мить із плину часу
І в ній божисту вічність передать...
25 травня на сцені Куцурубського будинку культури пройшов звітний концерт Куцурубської школи мистецтв. На даний час в школі працює три відділення: музичне, художнє та хореографічне, тож на концерті були представлені творчі здобутки кожного з них.
В просторому холі клубу була розташована виставка робіт художнього відділу, всі охочі могли насолодитися мистецтвом, сфотографуватись. 
Традиційно захід розпочався словом директора - Шевченко Г. Ф. - та відзначенням найкращих учнів почесними грамотами а також дипломами за участь у обласних конкурсах. Особлива мить - вручення свідоцтв про закінчення школи нашим випускникам - Єрхан Юлії (викладач Шевченко Г.), Бондаренко Катерині та Матієнко Дмитру (викладач Коршунова Н.). Насичена концертна програма розпочалась виступами найменших учнів-першокласників, продовжилася запальними танцями хореографічного колективу "Куцурубчаночка" (керівник Дрозд А.), а наприкінці художнє відділення школи здивувало присутніх яскравим та оригінальним показом мод (викладач Паранюк Л.).
Всі учні та викладацький колектив вдячний батькам та гостям за щирі оплески, а також дякуємо Кондратюку В. І. за допомогу в проведенні концерту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора