A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Випускний в “Університеті третього віку” (с. Парутине)

Дата: 30.05.2019 13:15
Кількість переглядів: 571

Ось і підведені підсумки навчання слухачів «Університету третього віку» в с.Парутине. З піднесеним настроєм та букетами квітів зібралися випускники в Палаці культури у приміщенні СБФ, щоб прийняти теплі слова, щирі побажання, поринути у приємні спогади і звичайно ж отримати сертифікати про закінчення курсу навчання. 
Щирими словами привітала випускників соціальний працівник територіального центру м.Очаків - Хаткевич Людмила, яка турботливо опікувалася ними протягом всього навчання.Побажала щасливого життя, здійснення мрій, радості, успіху та подякувала за те що слухачі завжди радо її приймали, а на заняттях були уважними і зацікавленими.
Приємно було бачити вогники радості в очах та усміхнені обличчя випускників, після отримання ними сертифікатів, а також дипломів та квітів.Наші випускники не лише працьовиті, активні, а ще й цікаві, творчі та багаті талантами.
Так всі присутні мали змогу почути чудову українську пісню, яку для них заспівала Мурашкіна Любов, викладач Парутинської музичної школи, а також її вихованці Бігарі Анна, Мурашкін Олександр, Швець Анастасія радували пісенними подарунками випускників. 
Випускники мандрували просторами космосу на космолайнері "Мрія", завітали також до сузір'я "Весела галактика" де приймали активну участь в конкурсах і танцях. По закінченню культурної програми мали змогу відсвяткувати своє свято.
Парутинський Палац культури та сільська бібліотека-філія бажають випускникам світлої долі, миру, енергії, міцного здоров?я та творчого вогнику!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора