A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Випускний в “Університеті третього віку” (с.Дмитрівка)

Дата: 03.06.2019 15:16
Кількість переглядів: 582

   Ось і закінчився навчальний рік. В усіх учбових закладах випускники складають іспити та проводять випускні вечори.
30 травня в новій залі сільського клубу села Дмитрівка зібралися студенти Університету третього віку, щоб відсвяткувати свій випускний.
   Фахівець територіального центру соціального захисту Очаківського району Хаткевич Людмила Іванівна провела випускні іспити та вручила випускникам сертифікати про проходження курсу навчання на факультеті «Здоровий спосіб життя».
На свято завітали староста села Дмитрівка Горбенко А. А. та фахівець із соціальної роботи Ващишин О. І. Алла Анатоліївна привітала випускників зі святом, подякувала за активну участь у громадському житті села, що відклавши всі свої буденні справи, зістрічались, спілкувались, ділились життєвим досвідом, навчались чомусь новому, а щоб зустрічі були завжди теплими та душевними подарувала електричний чайник. Випускники пили чай з нових чашок, які подарувала Олена Іванівна, а торт з полуницями приготувала Солдатко Любов Григорівна. 
    В теплій та дружній атмосфері, з конкурсами та вікторинами , які провела сільський бібліотекар Мельникова Олена Миколаївна, пройшло свято.
Запрошуємо всіх бажаючих в Університет третього віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора