Куцурубська громада
o

Свято дитинства і прощання з дитинством…(с.Дмитрівка)

Дата: 04.06.2019 11:39
Кількість переглядів: 754

31 травня – останній весняний день, світлий і яскравий, сонячний та радісний. Саме в цей день зібралися учні та гості на шкільному дворі, щоб відсвяткувати свято останнього дзвоника та День захисту дітей. 
Щоб свято пройшло добре, багато душевного тепла вклали батьки, вчителі, учні школи і особливо педагог – організатор Довбня Ольга Ярославівна.
Це було свято кількох шкільних поколінь. Першокласники на чолі із класоводом Столярчук І.О. звітували про свої перші успіхи. Учні четвертого класу на чолі із класоводом Мурзакой О.І. прощалися із початковою школою. Дев'ятикласники разом із класним керівником Кучерявою В.В. майже закінчили основну школу, готуються скласти ДПА із предметів. І самий відповідальний період у житті одинадцятикласників. Адже всі уроки позаду, два іспити ЗНО здано. Попереду – ще два і ціле самостійне життя. 
Присутніх привітали: директор школи Швець О.М., сільський староста Горбенко А.А., яка також вручила подарунки учням 11 класу та солодощі – всім дітям. Настоятель сільської церкви отець Василь виступив з напутнім словом та вручив випускникам іконки як оберіг в подальшому житті. 
Хвилювання не могли втримати ні діти, ні батьки, ні вчителі. Всі почули і виступи першокласників, їхні дружні частівки як подарунок випускникам, і гарні слова та пісню четвертокласників. З напутніми словами виступили батьки, зі словами – відповіддю – діти. Привітала своїх дітей - випускників і перша вчителька Тимофєєва Лариса Станіславівна. Не стояли осторонь і решта вчителів. Вони подарували випускникам пісню та виготовлені власноруч сувеніри.
З великим теплом споглядали всі виступи випускників. Сльози нагорталися на очі, коли вони танцювали свій останній шкільний вальс, говорили теплі слова подяки, разом із класним керівником Руснаком Д.В. співали пісню. 
Решта учнів щиро веселилися. Адже завтра, першого червня, їхнє свято – Міжнародний день захисту дітей. І всім хочеться радості, мирного неба і, головне, канікул!!!..

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора