A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Вітаємо переможців фестивалю дитячої творчості "Art-mix"

Дата: 07.06.2019 10:29
Кількість переглядів: 697

  Другого червня визначили переможців щорічного масштабного обласного фестивалю дитячої творчості «Art-mix», фінал якого традиційно проведений до Дня захисту дітей.

   Участь у заході взяли понад 90 юних солістів-вокалістів, ансамблів і майстрів, які за звання «найкращого» чи «найкращої» змагалися у двох номінаціях: “Вокальне мистецтво” і “Декоративно-прикладне мистецтво”.

Щороку майстерність юних умільців зростає, вони створюють усе складніші композиції. Цьогорічна тематика робіт — «Янгол моєї душі». Хлопці та дівчата представили вироби, виконані в різноманітних техніках. Це і живопис, і сучасна витинанка, і вишивка, і прикраси з бісеру, і плетіння з проволоки, і декоративні панно, і канзаші, і пластилінографія, і ліплення з глини, і різноманітні розписи, і скульптурний текстиль, і писанкарство, і навіть куні сайга.

Перш ніж вручити переможцям дипломи та пам’ятні подарунки від Центру та спонсорів, зокрема флешки та солодкі набори від постійного партнера МОЦНТ, керівника підприємства «Золотий колос» Надії Іванової, вельмишановне журі та почесні гості сказали безліч приємних слів і надали певні настанови юним талантам.

Вітаємо  переможців в номінації «Вокальне мистецтво» Георгія Русу — с. Дмитрівка (І місце),

в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Анна Жосс — с. Куцуруб (І місце - спецприз).

Бажаємо подальших творчих успіхів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора