A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Перший клас в Новій українській школі пройдено!..

Дата: 19.06.2019 09:03
Кількість переглядів: 679

Цього року, як відомо, учні першого класу навчалися за правилами НУШ – Нової української школи. І в Дмитрівському НВК двадцять першокласників успішно оволоділи необхідними життєвими навичками, навчилися читати та писати, стали згуртованим дружним колективом, весь час перебуваючи під материнським піклуванням класовода Столярчук Ірини Олександрівни.

І от сьогодні, 18 червня, діти звітували про свою роботу за рік на святі Букварика. В святково прибраному класі зібралися і діти, і їхні батьки. Дітлахи сидять за новими партами, недавно отриманими.

На пелюстках ромашки вони пишуть свої прізвища – адже вже навчилися це робити на уроках української мови. Лунає пісня про перший клас як старт в житті.

Щоб продемонструвати своє вміння читати, дві команди учнів дружно складають слова із складів, зображених на різнокольорових кубиках. Обидві команди справилися із честю.

Сільський бібліотекар Мельникова О.М., яка завітала на свято, роздала дітям яскраві посвідчення читачів. Адже першокласники уже не раз побували в сільській бібліотеці і тепер уже офіційно стали її читачами. Олена Миколаївна запросила дітей приходити влітку в бібліотеку і оголосила конкурс на кращого читача.

З математики Ірина Олександрівна запропонувала дітям скласти приклади із яскравих цифр, а інша команда повинна ці приклади розв'язати. І знову успіх! Діти прямо в захваті!

Щоб відчути по – справжньому запах літа, команди повинні скласти пазл за зразком на дошці. Але перед цим всі його частини необхідно старанно розфарбувати. На допомогу дітям запрошуються батьки. Кілька хвилин напруженої старанної роботи – і картинка створена. І те, що це робилося власноруч, додає ентузіазму і радості.

Порадували діти гостей і веселим танком, який допомогла підготувати педагог – організатор Довбня О.Я.

І ось всі дитячі старання не пропали даром. Директор школи Швець О.М. урочисто відкриває чарівну скриньку і всім їм вручає свідоцтва про закінчення першого класу та посвідчення читачів. Там же виявились і солодкі подарунки. А ще кожен малюк отримав по гарній повітряній кульці в подарунок від Ірини Олександрівни.

Весь цей час була поруч і всіляко старалася допомогти Ірині Олександрівні Годунок Ніна, майбутній педагог, яка ось уже три тижні проходила педагогічну практику в свого колишнього класного керівника Столярчук І.О.

Свято закінчилося. Попереду – перші в їхньому житті шкільні канікули. Нехай вони будуть веселими і радісними!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора