A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відбулось засідання ХХХІ сесії ІІ скликання

Дата: 21.06.2019 08:35
Кількість переглядів: 682

20 червня 2019 відбулось засідання ХХХІ  сесії  Куцурубської сільської ради ІІ  скликання.

Головними питаннями порядку денного стали питання щодо ставок податків, а саме рішення "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік " та рішення "Про  встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік". Також з-поміж іншого було розглянуто та прийнято рішення:

1.Про оптимізацію мережі закладів освіти Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

2. Про встановлення вартості харчування однієї дитини дошкільного віку та розміру батьківської плати у закладах дошкільної освіти, дошкільних відділеннях навчально- виховних комплексів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

3.Про створення поліцейських станцій на території  Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

4. Про затвердження проектів, які будуть реалізовуватись на території Куцурубської об'єднаної територіальної громади в 2019 році за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури.

5.Про затвердження цільової програми Куцурубської сільської ради об’єднан ої територіальільської ради об’єднаної територіальної громади «Цукровий діабет на 2019рік».

6. Про внесення змін до сільського бюджету Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади на 2019рік.

7. Про надання згоди на передачу майна комунальної власності Куцурубської сільської об’єднаної територіальної громади (рухоме майно) - медичне стоматологічне обладнання в короткострокову оренду фізичній особі - підприємцю

8. Про місцеві податки і збори на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік

9. Про затвердження Положення про порядок надання платних соціальних послуг Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади

10.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Солончаківському НВК « Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні в межах території Солончаківської сільської ради (Куцурубська ОТГ) Очаківського району Миколаївської області

11.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Парутинській ЗОШ І-ІІІ ступенів для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні в межах території Парутинської сільської ради (Куцурубська ОТГ) Очаківського району Миколаївської області.

Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою,  затвердження проектів, надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок.

При розгляді  питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора