A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Засідання виконавчого комітету

Дата: 09.08.2019 11:45
Кількість переглядів: 544

09 серпня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Куцурубської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Інни Копійки. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

1.Про хід виконання бюджету Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади за січень – липень 2019 року.

2. Про затвердження списку дітей і підлітків шкільного віку Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади

3. Про коригування тарифів на послуги водопостачання, які надає КСКП «Гілея».

4. Про надання дозволу на прийняття у дар житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами прилеглої до нього земельної ділянки, за адресою с.Куцуруб вулиця Івана Франка ,89.

5. Про постановлення громадян на квартирний облік по Куцурубській сільській раді об’єднаної територіальної громади.

6. Про внесення змін та доповнень до квартирного обліку Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

7. Про розподіл житла, що є у комунальній власності сільської ради.

8. Про внесення пропозиції на сесію сільської ради щодо оренди об’єкта нерухомого майна - підвального приміщення в с. Іванівка по вул. Дніпробузька, 9/1, що перебуває в комунальній власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

9. Про надання дозволу громадянину ***** на виготовлення технічної документації на квартиру за адресою в с.Солончаки по вул. Очаківська, 21 а кв.1 на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

10. Про надання дозволу громадянці ***** на виготовлення технічної документації на житловий будинок з усіма господарськими будівлями та спорудами за адресою в с. Іванівка по вул. Ольшанців, 13 на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади .

11. Про присвоєння юридичної адреси земельній ділянці яка знаходиться у власності *****.

12. Про присвоєння юридичної адреси земельній ділянці яка знаходиться у власності *****.

13. Про присвоєння юридичної адреси земельній ділянці яка знаходиться у власності *****.

14. Про зміну адресного номера житловому будинку, який належить гр. *****.

15. Про надання дозволу громадянину Ласюк М.В. на виготовлення технічної документації на житловий будинок з усіма господарськими будівлями та спорудами за адресою в с. Куцуруб по вул. Суворова, 57 на ім'я померлого *****.

16. Про затвердження протоколу засідання комісії для прийняття рішень щодо визначення напрямів та об’єктів , на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора