Куцурубська громада
o

Загальні збори Миколаївського регіонального відділення Асоціації ОТГ

Дата: 04.09.2019 15:24
Кількість переглядів: 766

4 вересня у Миколаївському центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», відбулися загальні збори Миколаївського регіонального відділення Асоціації ОТГ за участі 14 членів Асоціації, 6 голів ОТГ.

У роботі загальних зборів також взяли участь директор Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування Валентин Бойко та експерт з питань децентралізації Миколаївського ЦРМС Олег Ільницький. Вів збори голова Миколаївського регіонального відділення Асоціації ОТГ, Баштанський міський голова Іван Рубський.

Директор Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування Валентин Бойко ознайомив присутніх з проектом адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівня Миколаївської області та другим етапом реформи децентралізації.

Учасники зібрання розглянули низку питань, зокрема заслухали підсумки діяльності Асоціації ОТГ за 2018 рік, ознайомилися з послугами для членів Асоціації ОТГ та роботою платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора