A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Участь у семінарі-тренінгу «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні об’єднаних територіальних громад (ОТГ)»

Дата: 13.09.2019 09:05
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

Представники Куцурубської сільської ради взяли участь у семінарі-тренінгу «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні об’єднаних територіальних громад (ОТГ)»

9-10 вересня у м. Києві відбувся третій семінар-тренінг «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні об’єднаних територіальних громад (ОТГ)», організований в рамках Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення», що впроваджується Міністерством соціальної політики за підтримки Світового банку.

Куцурубська ОТГ також є в числі 40 пілотних ОТГ, які впроваджують моделі адміністрування надання послуг соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна». Впроваджена в ОТГ методологія, що розроблена Мінсоцполітики, дозволяє мешканцям найвіддаленіших сіл отримати адміністративні послуги соціального характеру без зайвого клопоту, за місцем проживання, та зекономити час, зусилля та кошти, адже раніше доводилося для збору та подачі документів неодноразово подорожувати до районного центру. Важливою складовою моделі адміністрування у сфері соціального захисту населення є впровадження програмного комплексу «Соціальна громада», що передбачає сучасний електронний документообіг між ОТГ та структурними підрозділами соціального захисту райдержадміністрацій.

Участь у цьому семінарі-тренінгу взяли начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім'ями Ольга Сергіївна Власюк, спеціаліст відділу соціального захисту  Перепьолкіна Оксана іванівна.

Під час заходу обговорили актуальні питання адміністрування соціальних виплат та питання соціального захисту, розглянули міжнародний досвід організації надання соціальних послуг в громаді. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора