A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Олімпійський тиждень в Дмитрівській школі

Дата: 17.09.2019 08:38
Кількість переглядів: 703

На відзначення Дня фізкультури і спорту в Дмитрівському НВК яскраво пройшов Олімпійський тиждень, який організувала і провела вчитель фізкультури, вчитель першої категорії Балтаг Катерина Іллівна. Що вражало, то це – справжня цікавість дітей до проведених заходів, бажання обов'язково прийняти в них участь.

На відкритті тижня представили себе шкільні команди футболістів, баскетболістів, волейболістів. На їх рахунку – численні перемоги в різного роду змаганнях. Ведучі свята Браман Дарія та Максименко Катерина гідно їх представили.

Впродовж п'яти днів кожен мав змогу спробувати себе і в легкій атлетиці, і в шахово – шашковому турнірі, в волейболі чи в баскетболі. Тому і переможців виявилося чимало.

Так, з бігу на 800 м ІІІ місце виборов учень 5 класу Довбня Максим, ІІ – Пішенін Віктор, учень 9 класу, І – Ольшевський Даніїл, учень 11 класу.

З бігу на 400 м ІІ місце у Бондаренка Максима, учня 5 класу, І – у Нікулічева Максима, учня 8 класу.

З бігу на 200 м ІІІ місце зайняв знову Довбня Максим, ІІ – Заморей Олена, учениця 9 класу, І – Потюк Владислав, учень 11 класу.

З бігу на 100 м серед дівчат ІІІ місце здобула Погорєлова Вікторія, учениця 6 класу, ІІ – Трушковська Юлія, учениця 7 класу, І – Прасолова Маргарита, учениця 7 класу.

Із стрибків у довжину серед дівчат ІІІ місце здобула Мурзакой Анна, учениця 6 класу, ІІ – Бондаренко Вікторія, учениця 9 класу, І – Заморей Олена, учениця 9 класу.

Серед хлопчиків 6-8 класів ІІІ місце зі стрибків у довжину посів Довбня Максим, ІІ – Фролов Антон, учень 7 класу, І – Маслюк Сергій, учень 8 класу.

Серед хлопців 9-11 класів ІІ місце зі стрибків у довжину зайняв Пішенін Віктор, І – Потюк Владислав.

ІІІ місце серед футбольних команд зайняла команда 9 класу, ІІ – команда 6-7 класів, І- команда 11 класу.

Змагання були проведені і серед учнів початкових класів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора