A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Вітання з 85-річним ювілеєм

Дата: 26.09.2019 14:33
Кількість переглядів: 1565

Куцурубська сільська рада продовжує добру традицію  вітати  довгожителів з ювілейними датами. Свій 85-річний ювілей 26 вересня 2019 року відсвяткувала мешканка села Куцуруб, дитина війни, ветеран праці  -  Попова Надія Опанасівна. Надія Опанасівна народилася в Свердловській області в родині колгоспників.

В 1950 році після закінчення школи пішла працювати токарем на воєнний завод. В 1959 році вступила на заочне відділення економічного технікуму на бухгалтерський факультет. В 1961 році вийшла заміж. Має двох дітей, п'ять онуків та п'ять правнуків. Працювала  нянею в дитячому садку, 20 років пропрацювала бухгалтером автопарку в радгоспі "Лиманський". В 1992 році пішла на заслужений відпочинок. Надія Опанасівна - людина, яка попри свій вік залишається енергійною та життєрадісною. Еліксиром свого довголіття жінка вважає своїх дітей, онуків, любов та повагу до людей. 

Ювілярку тепло привітали з визначною датою представники сільської ради та голова ветеранської організації. Гості побажали Надії Опанасівні благополуччя, гарного настрою, життєвої енергії ще на довгі роки.

Нехай цвітуть під небом синьооким
Ще довго-довго дні й літа,
А тиха радість, чиста і висока,
Щоденно хай до хати заверта!
Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті,
Любові, доброти і щастя повен дім,
Нехай у серці розкошує літо
І соняхом квітує золотим.
Хай постійний успіх, радість і достаток
Сипляться до вас, немов вишневий цвіт,
Хай життєвий досвід творить з буднів свята,
Господь дарує довгих-довгих літ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора