A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

«Бібліотека – добрий чарівник»

Дата: 30.09.2019 10:46
Кількість переглядів: 780

25.09 2019 р. в Парутинській СБФ відбулося свято «Бібліотека – добрий чарівник», приурочене Всеукраїнському дню бібліотек. Організатори і ведучі свята бібліотекар Парутинської СБФ Бень Є.О., та бібліотекар Парутинської ЗОШ Богатирьова Н.М запросили на святкову програму учнів 11 класу Парутинської ЗОШ, слухачів Університету ІІІ віку Бабій Р.Г., Джур А.С., Терещенко В.В., Діденко Н.А.,Бутову Т.П.,Дудкіну О.Д.,директора територіального центру з надання соціальних послуг Куцурубскої ОТГ- Жукову Г.О., художнього керівника Парутинського ПК - Сметану О.В., бібліотекаря Куцурубської публічної бібліотеки - Єрьоміну В.І.
Почесним гостем свята був талановитий поет Зіньковській Юрій Васильович з села Куцуруб, який прожив в Парутиному більш ніж 20 років. Він подарував учням 11 класу свої збірки, а всім присутнім нові вірші «Стежка», «Літні люди», «Ода музиці», та зовсім нові рядки, вірш -привітання, якій написав по дорозі на свято.

Чи рідне позабути нам?
До нього шлях привів
Привіт ! Привіт! Парутине!
Привіт і знов привіт!

Чім далі, тим все інші ми,
І я, і це село
Лишилось тільки віршами
Все що колись було.

Та хоч і переплутані
Життям в десятки літ
Привіт ! Привіт ! Парутине !
Привіт і знов привіт !!!

Ця зустріч з поетом подарувала кожному з присутніх багато яскравих, приємних вражень! Дуже сподіваємось, що Юрій Васильович ще багато раз порадує нас своєю присутністю і творчістю!

«Ми повинні розуміти, що прекрасне поруч, кожна мить життя унікальна. Треба цінувати своє життя та любити його таким, як воно є. Треба находити для себе те, що краще для тебе в житті, тому, що кожен з нас різний. Тому ви повинні рости, розвиватися, а для цього треба гарно вчиться, багато читати, не минати ні в якому разі двері наших бібліотек» - такими словами закінчила свою промову бувша завуч Парутинської ЗОШ Дудкіна О.Д. звертаючись до присутніх на святі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора