A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

«Зігріймо серце добротою»

Дата: 03.10.2019 08:22
Кількість переглядів: 694

1 жовтня о 14.00 годині в приміщенні Матросівського сільського клубу відбулася година спілкування: « Зігріймо серце добротою» для людей похилого віку. Захід організовано у співпраці з сільським клубом та бібліотекою.

Осінь життя – так часто називають старість. Але життя з настанням старості не закінчується. І саме в цей період життя хочеться поспілкуватися, згадати минуле, щось розповісти. Тому й зібралися цього дня люди літнього віку в сільському клубі. Присутніх привітала зі святом староста села Бабій О.П., побажала всім міцного здоров′я та довголіття. Гості слухали пісні, гуморески, вірші у виконанні організаторів заходу. Люди поважного віку Книжник Галина Парфентіївна, Грелюк Алла Анатоліївна та Ткач Людмила Михайлівна виконали багато українських пісень. Тесленко Віктор Дмитрович розповідав гуморески. Захід пройшов в теплій та щирій атмосфері. Гості подякували за доброзичливу атмосферу та настрій.

Хочемо висловити подяку приватному підприємцю села Дмитрівка Швець Галині Матвіївні за надання допомоги в організації солодкого столу для людей похилого віку. Дякуємо щиро.

Фото без описуФото без опису

Завідуюча Матросівським сільським клубом Дернова Н.Л.

Бібліотекар Матросівської сільської бібліотеки Варюк Л.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора