A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Святкова програма до Дня ветерана

Дата: 07.10.2019 13:21
Кількість переглядів: 622

5 жовтня в малій залі Дмитрівського сільського клубу відбулася святкова програма, присвячена Дню ветерана та презентація брошури В.Я.Денисової.

Захід організовано у співпраці з сільським клубом, бібліотекою та сільською радою.

З теплими словами до присутніх звернулись староста Дмитрівського старостинського округу Горбенко А.А. та депутат Куцурубської сільської ради Ващишин О.І. Міцного здоров?я, миру, щастя, радості бажали всім в цей день, День людей срібного віку. Адже це та пора життя, коли в людини відкривається друге дихання, вона дивиться на світ іншими очима, починає подорожувати, творити, писати вірші, кохати.

Так відбулось і з Валентиною Яківною Денисовою, до неї «прийшла муза» і на світ народилися вірші про рідне село, про людей, які в ньому проживають, про дітей та онуків, про кохання, щастя та долю.

«Бабине літо» - це перша збірка віршів звичайної жінки і трохи поетки, яку презентувала бібліотекар Дмитрівської сільської бібліотеки – філії Мельникова О. М.. Не дивлячись на дощову погоду у присутніх був чудовий настрій, вони співали пісні разом з Валентиною Яківною, слухали її вірші, які продекламувала авторка та бібліотекар. Усім присітнім вона подарувала свою брошуру, а організаторам - цінні подарунки, виготовлені донькою Денисовою Іриною Запальний танок присутнім подарував танцювальний колектив «Веселка», під керівництвом завідувача сільським клубом Довбні О.Я.

Підтримати Валентину Яківну прийшли її діти, онуки та правнук. А невістка Яна приготувала смачні торти, якими частували всіх присутніх. Свято пройшло в дружній і теплій атмосфері. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора