A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

"На Покрова"

Дата: 15.10.2019 13:38
Кількість переглядів: 545

14 жовтня з нагоди святкування Дня Покрови Пресвятої Богородиці та для збереження історії, національних традицій та об’єднання людей у єдину українську родину вже вчетверте провели обласне свято козацької творчості «На Покрова».
«На Покрова» вирізнялося не лише концертною програмою, але й колоритним ярмарком «Миколаївщина традиційна». Майстри народної творчості нашої області представили барвисті рушники й вишиванки, керамічні вироби, розписний посуд, ляльок-мотанок, обереги, ікони та багато іншого.
Куцурубську ОТГ представляла майстриня із с. Куцуруб - Любов Паранюк, яка дивувала присутніх виробами із лозоплетіння, таврійським розписом посуду, сувенірів, листівок, магнітів і т.д. А також бажаючі могли взяти участь у майстер - класі з таврійського розпису.
Також нашу громаду представляла чудова господиня і прекрасна людина - Валентина Михайлевська із села Парутине. Яка пригощала всіх домашніми винами Ольвійського краю, бажаючі мали змогу їх придбати, частувала ватрушками і виноградом, а справжньою родзинкою на цьому торті виявилися домашні гранати, які Валентина разом зі своїм чоловіком вирощують в себе вдома, в селі Парутине.
Директор Парутинського ПК - Іващенко Олександр  і директор Парутинської ДМШ - Іващенко Тетяна підіймали людям настрій власним виконанням чудових українських пісень і грою на баяні.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора