A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

“Маленький тур для великих змін”

Дата: 21.10.2019 13:33
Кількість переглядів: 826

Куцурубський відділ освіти  отримав "Маленький набір для великих змін". Набір розроблений в рамках проєкту “Маленький тур для великих змін” – ініціативи, яку реалізує Посольство Швеції в Україні спільно з громадською організацією Мінзмін, проєктом Абетка реформ за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe з Європою.
Нам всім добре відомо, що процес реформ в Україні досить складний та багатогранний, інколи навіть дорослим важко розібратися у тому, що відбувається в країні. А з дітьми майже не говорять на тему реформ та важливих змін. Метою проєкту є розповісти дітям та їхнім батькам простою мовою в ігровій формі про реформи та актуальні зміни та заохотити мешканців громад, навіть найменших, стати частиною таких змін.
Віримо, що розроблені навчальні матеріали дозволять розібратися, у чому полягає суть змін, та змотивують втілювати маленькими кроками зміни в громадах.
Сьогодні школи Куцурубської ОТГ отримали листа з методичними рекомендаціями як працювати з маленьким набором для великих змін та графік передачі супер-коробки для маленьких супер-героїв.
Сьогодні граєш, а завтра – змінюєш світ.

Дякуємо за довіру Абетка реформ, громадської організації Мінзмін" та окремо Ярославу Турбілю!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора