A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Оголошення про наміри щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади Куцурубської сільської ради ОТГ

Дата: 22.10.2019 09:22
Кількість переглядів: 683

Куцурубська сільська рада ОТГ у відповідності до Закону України «Про оренду Фото без описудержавного та комунального майна», Положення про порядок передачі в оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, оголошує про намір передати в оренду нежитлове приміщення, що належить до комунальної васності територіальної громади та знаходиться на її балансі.

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження: 

1.Частина вбудованого нежитлового приміщення першого поверху адміністративної будівлі по вул. Дніпробузька, 8 в с. Іванівка площею 2,25 кв.м. терміном до 3 років. Мета використання орендованого об’єкта – для встановлення телекомунікаційного обладнання.

Заяви щодо оренди об’єкта комунальної власності Куцурубської сільської ради ОТГ, приймаються Куцурубською ОТГ з 8-00 до 17-00 години (перерва з 12-00 до 13-00 години) за адресою: с. Куцуруб вул. Очаківська, 120.

Термін прийняття заяв про намір взяти майно в оренду – 10 робочих днів з дня, наступного після розміщення оголошення.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта комунальної власності Куцурубської ОТГ, оголошується конкурс на право укладання договору оренди нерухомого майна.

Додаткову інформацію щодо орендної плати та необхідних документів можна отримати за телефоном: (5154) 94- 231.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора