A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Урок важливих змін

Дата: 28.10.2019 12:14
Кількість переглядів: 557

Куцурубська ОТГ – одна із 100 громад України, що долучилася до проекту “Маленький тур для великих змін” – ініціативи, яку реалізує Посольство Швеції в Україні спільно з громадською організацією "МІНЗМІН", проектом "Абетка реформ" за підтримки Програми "U-LEAD" з Європою. Мета проекту – на простих прикладах допомогти дітям до 11 років розібратися в суті таких складних питань, як реформи.

Першим за розробленим графіком долучився до проекту Дмитрівський НВК. В 2-6 класах пройшов перший урок із цього циклу – «Урок важливих змін».

Уроки були організовані відповідно до віку дітей. Із захопленням наводили діти приклади добрих змін. Це і те, що вони вже виросли та перейшли до наступного класу, нові меблі в класах, нові котли для опалення шкільного приміщення, нова дорога через село. Як негатив наводили приклади із забруднення навколишнього середовища, утримання тварин в неволі. Учні 5-6 класів підготувалися до уроку більш ґрунтовно. Вони наводили свої приклади, пропонували шляхи вирішення проблем. Всі діти із захопленням сортували сміття для подальшої його переробки, вирішували, якими якостями повинна володіти людина, що здатна перетворювати світ.

В кінці уроку робили висновок: «Нічого не змінюючи, нічого не зміниш».

Далі естафету передаємо Парутинському ЗЗСО. Удачі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора