A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Ми пам'ятаємо…

Дата: 29.10.2019 08:59
Кількість переглядів: 598

28 жовтня Україна відзначає важливу дату у своїй історії — День визволення від фашистських загарбників, національне свято, пов'язане з вигнанням військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Напередодні цього дня в Дмитрівському НВК відбувся урочистий захід з цієї нагоди. Діти 6,7,9 та 11 класів нагадали присутнім той шлях, який довелося пройти воїнам, визволяючи нашу рідну землю. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у цій страшній війні.  На закінчення діти проспівали життєстверджуючу пісню, нагадавши всім, як потрібен мир нашій державі.

А 28 жовтня, незважаючи на те, що вже наступили канікули, прийняли участь в мітингу, організованому сільським клубом під керівництвом Довбні Ольги Ярославівни та Дмитрівським старостинським округом. На мітингу виступила староста села - Горбенко Алла Анатоліївна. Свої пісні подарували присутнім Валентина Денисова та Парасковія Романюк. Квіти пам'яті були покладені до могили воїнам, які загинули, визволяючи  село  та до пам'ятника загиблим односельцям. Ми їх не забудемо ніколи…

Фото без описуФото без опису

Вчителі, учні Іванівської школи, а також представники клубу та бібліотеки прийняли участь в урочистому мітингу з цієї нагоди.

Учні 6,7,8 та 9 класів нагадали про нелегкий шлях, котрий пройшов український народ у визвольній боротьбі. Біля обеліску з прізвищами загиблих іванівців пролунали пісні "Степом-степом" та "Пливе кача". До могили загиблим воїнам було покладено квіти. Їх пам"ять вшановано хвилиною мовчання.

На завершення, як символ того, що ніхто не забутий та ніщо не забуто, всі присутні виконали Державний Гімн України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора