A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Засідання сесії

Дата: 08.11.2019 09:00
Кількість переглядів: 556

08 листопада 2019 року відбулось засідання позачергової сесії, на якому розглядалися наступні питання: 

1. Про внесення змін до сільського бюджету Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади на 2019рік.

2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Куцурубський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куцурубської сільської ради об’єднаної териториальної громади за 9 місяців 2019 року.

3. Про затвердження змін до фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Куцурубський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куцурубської сільської ради об’єднаної териториальної громади.

4. Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади у комунальну власність відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади.

5. Про виплату матеріальної допомоги директору Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жуковій Г.О.

6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2017 року № 24 «Про перелік вулиць (провулків), номерів будинків сіл Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області».

7. Про внесення змін до рішення Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади від 06.01.2017 року № 15 «Про затвердження структури виконавчих органів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади».

8. Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Куцурубської сільської ради, привітання, нагородження та преміювання до професійних, ювілейних та державних свят.

9. Про надання згоди на передачу майна комунальної власності Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади — частини нежитлого приміщення адміністративної будівлі сільської ради в с. Іванівка по вул. Дніпробузька, 8 в короткострокову оренду приватному акціонерному товариству «ДАТАГРУП».

10. Про відміну рішення сільської ради від 03.11.2015 року № 11 «Про утворення ліквідаційної комісії».

11. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.06.2019 року №4 «Про затвердження проектів, які будуть реалізовуватись на території Куцурубської об'єднаної територіальної громади в 2019 році за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури».

12. Про надання дозволу на списання основних засобів по Куцурубському закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Також розглядалися питання  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора