A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

"Що посієш, те й пожнеш"

Дата: 13.12.2019 08:25
Кількість переглядів: 646

6 грудня на базі Куцурубської публічної бібліотеки відділом з питань ОМСКМ Куцурубської сільської ради ОТГ було організовано нараду працівників закладів культури Куцурубської ОТГ.
Першим питанням було підведення підсумків 2019 року.Начальник відділу Олена Кельбас привітала працівників з усіма досягненнями року. Це і організація чудових свят в громаді, участь в обласних конкурсах, фестивалях та святах.

Дійсно, рік був насичений і довелося прикласти зусиль,щоб мати гарні результати роботи. Та завдяки тісній співпраці з Миколаївським обласним центром народної творчості та Управлінням культури, національностей та релігій облдержадміністрації та їх допомоги і підтримки нам вдалося реалізувати наші ідеї . Нас щиро порадувало те, що " таврійський розпис" внесено до книги переліків елементів нематеріально- культурної спадщини Миколаївщини. Куцурубська громада отримала Гран-прі в обласному огляді місцевих елементів НКС " Етно- традиції Миколаївщини". Розроблено методичний посібник " Таврійського розпису". Це для нас, на кінець року, було передноворічним подарунком. Хочеться щиро подякувати Любові Паранюк, викладачка художнього відділення Куцурубської школи мистецтв та обласному центру народної творчості. Також подяка усім керівникам клубних закладів, музичних шкіл та бібліотек за їх самовіддану працю в галузі культури Куцурубської громади.

Наступними питаннями на нараді були це підготовка річної звітності, планування роботи на 2020 рік та багато іншого. Проблем багато та їм завжди є рішення. Головне - мати бажання їх вирішувати, адже "Культура" - це великий вчитель того, як варто жити!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора