A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

День соборності

Дата: 23.01.2020 16:05
Кількість переглядів: 704

Акт Злуки або Велика Злука — урочисте оголошення 22 січня 1919 р. на Софійському майдані в Києві універсалу про об'єднання УНР і ЗУНР у соборну Україну, День соборності України. Вже традиційно відбулася зустріч з молоддю сіл Іванівки, Покровки та Яселки в приміщенні Іванівської сільської бібліотеки. За сприянням завідуючої клубу Ольги Ворончихіної, бібліотекар Дмитро Ворончихін розповів про цю знаменну подію, ознайомив з літературою, де Акт Злуки описаний більш широко.
В приміщенні Парутинської сільської бібліотеки- філії було встановленно проектор та монітор для демонстрації тематичної короткометражної стрічки " Злука. День соборності України", а також ми продивились відео про мальовничі місця нашої землі для того,щоб дітям
було легше збагнути і зрозуміти суть нашої зустрічі,а ще в бібліотеці була створена тематична виставка книжок і нашої символіки, бібліотекарем - Бень Є.О.. Після перегляду ми спустилися до танцювальної зали де і розгорнули велий прапор нашої незалежної держави, а також діти з прапорцями в руках створювали літери з написом
"Україна", з яких потім худ. керівник Сметана О.В. змонтувала відео. Так би мовити ми створили невеличкий патріотично - тематичний флешмоб. А також всі відвідувачі бібліотеки мали і мають змогу за бажанням продивитись стрічку і ознайомитись із виставкою.
В Солончаківській філії Куцурубського ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Т. Г. Шевченка відбулася урочиста лінійка до Дня Соборності України.
Для учнів 1-4 класів Куцурубського ЗЗСО був проведений виховний захід "Україна - соборна країна" з метою виховання національної свідомості, формування рис громадянина української держави.
В Матросівській бібліотеці провели годину державності «В єднанні сила і міць держави».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора