A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Медицина Куцурубської громади поповнилась сучасним телемедичним діагностичним обладнанням IDIS 7500

Дата: 30.01.2020 12:11
Кількість переглядів: 741

Завдяки державній програмі з підтримки та розвитку сільської медицини, розпочатій у 2018 році  та безпосередньої участі Куцурубської громади у співфінансуванні (90 / 10 % вартості) в кінці 2019 року було придбано та нещодавно отримано для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини с. Куцуруб та с. Парутине, які є структурними підрозділами КНП «Куцурубський ЦПМСД» Куцурубської сільської ради ОТГ, два мобільних діагностичних комплекса:

Мобільний діагностичний комплекс IDIS 7500 (з передвстановленим ПЗ)

з комплектуючими та дерматоскопом BS3+

До складу мобільного діагностичного комплексу входить планшет з спеціальним програмним забезпеченням, електрокардіограф, спірометр, інфрачервоний термометр, пульсоксиметр, тонометр, дерматоскоп.

За допомогою цих приладів медичний працівник має можливість провести додаткове обстеження пацієнта: серцево-судинної системи, дихальної системи, температуру, пульс та інші маніпуляції.

Завдяки мобільності діагностичного комплексу обстеження хворого можливо провести як в умовах амбулаторії так і при виїзді медичного працівника до хворого.

Також при обстеженні пацієнта вся зібрана інформація про стан хворого автоматично заноситься і зберігається до профілю пацієнта, що дає змогу передавати дані у режимі реального часу до спеціального хмарного сховища. Це дає змогу провести консультацію з вузькими спеціалістами іншихи медичних закладів з приводу уточнення діагнозу пацієнта. Якщо в цьому є потреба.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора