A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Подяка в отриманні допомоги

Дата: 10.04.2020 15:29
Кількість переглядів: 725

Висловлюємо велику подяку всім, хто допомагає медичним працівникам захистити Фото без описусвоє здоров’я при можливому контакті з захворілими на COVID-19.

Медики повинні бути в першу чергу забезпечені всім необхідним, тому що на цій лінії фронту вони стоять першими.

Хоча Миколаївську область поки обходить стороною коронавірус, ми розуміємо, що першими, хто буде збирати біоматеріал у потенційних пацієнтів - це наші медики, працівники амбулаторій та пунктів здоров’я. Щоб їх життя і здоров’я були в безпеці, небайдужі керівники підприємств надали допомогу нашим медичним підрозділам.

Генеральний директор ТОВ “Лиманський” Корнієнко Петро надав матеріальну допомогу у вигляді медичних одноразових масок, одноразових медичних халатів, медичних шапочок та бахил, антисептиків для рук, деззасобів.

Керівник підприємства “Алмус” Олександр Кепін привіз всі необхідні матеріали для персоналу Парутинської амбулаторії - дезінфекційні засоби, респіраторні маски, костюми захисту, бахіли, окуляри.

Куцурубська громада виділила кошти на придбання деззасобів та антисептиків, миючих засобів, респіраторів, одноразових рушників та інших необхідних засобів.

ПП Гайзер придбав для двох мобільних бригад 2 сумки-укладки.

Пандемія COVID-19 - це тест для людей по всьому світу. Вона стала справжнім лихом, вражаючи здоров'я багатьох, позбавила більшості людей їх звичайного режиму життя, змушуючи переосмислити справжні цінності буття.

Головний лікар КНП "Куцурубський ЦПМСД"

Цапліна Людмила Георгіївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора