A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF ЩОДО НЕАВТОРИЗОВАНОГО Е 410 (КАРАГЕНАНУ) ЖЕЛЕЙНИХ ЦУКЕРКАХ

Дата: 19.06.2020 12:00
Кількість переглядів: 461

Фото без описуДо Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF № 2020.2338 стосовно ризику задухи, в результаті споживання неавторизованого Е 410 (карагенану) желейних цукерках (Jelly mini cup), що експортувались з Тайваню (виробник: Tsang Lin Industries Ltd, експортер: Asia Express Food BV) через Нідерладнди до країн-членів ЄС та України (отримувач: ФОП Тен Світлана Миколаївна, Люстдорфська дорога, 58-б, кв. 660, Київський р-н, м. Одеса, 65088, zakusi1986@gmail.com).

Крім цього, експортер Asia Express Food BV повідомив про відкликання та вилучення вищезазначених харчових продуктів з обігу.

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення зазначеної вище продукції в обігу, просимо негайно інформувати Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ольвійська, 6, с. Куцуруб, Очаківський р-н, Миколаївська обл., 57550, т/факс 05154 3-03-58 та e-mail: vet.med.och@ukr.net.

 

 

Березанське міжрайонне управління

Держпродспоживслужби


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора