Куцурубська громада
o

День медичного працівника

Дата: 26.06.2020 08:53
Кількість переглядів: 644

Сім лікарів вищої кваліфікаційної категорії, п’ятнадцять медичних сестер, молодший медичний персонал та інші фахівці, які присвятили своє професійне життя роботі у медичній галузі Куцурубської об’єднаної територіальної громади приймали вітання з нагоди Дня медичного працівника від усієї громади, які щиро і сердечно, а також з непідробною повагою 19 червня особисто передала голова ОТГ Інна Копійка. Привітали зі святом медиків громади також і депутат районної ради від партії «Наш край» Петро Корнієнко та голова міської організації партії Наталія Заборова.

Інна Копійка й сама причетна до цього свята, адже професію медичного працівника обрала для себе ще з дитинства. Сумлінність, рішучість та бажання працювати для всієї громади повели фахівця медицини до іншої відповідальної роботи, та професію свою і своїх колег Інна Копійка, як і раніше, дуже поважає. Тож, особисто завітала до кожного медичного закладу своєї громади - від Куцурубу до Парутиного.

Говорячи про медичне обслуговування населення в Куцурубській ОТГ, і владі, і медикам, і самим жителям дійсно є ким, і чим гордитись.

За період існування Куцурубського ЦПСМД було відкрито два сучасних стоматологічних кабінети в Куцурубській та Парутинській амбулаторіях. Медицина Куцурубської громади поповнилась сучасним телемедичним діагностичним обладнанням. Придбаний гематологічний аналізатор крові, нові сучасні апарати електрокардіографії з функцією автоматичної розшифровки результатів, оновлено лабораторне обладнання. Крім цього постійно оновлюється медична апаратура та медичні прилади: глюкометри, тонометри, дитячі ваги, пульсоксиметри, спирометри, гігрометри, небулайзерні інгалятори та інше. В розпорядженні медиків - два автомобілі.

За кошти місцевого бюджету проведені ремонти в Куцурубській амбулаторії, Острівському та Іванівському пунктах здоров’я, відремонтовано дахи в Парутинській амбулаторії, Острівському пункті здоров’я, Дніпровському МПтб.

Та на цьому громада зупинятись не збирається. Вітаючи медичних працівників з професійним святом, Інна Копійка висловила переконання в тому, що у медицини на селі великі перспективи. Головне, в це твердо вірити і рухатись наміченим шляхом.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора