A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

«Заслужений лікар України»

Дата: 01.07.2020 15:20
Кількість переглядів: 3347

Алла Свиридівна Блик свою трудову діяльність в системі охорони здоров’я розпочала з жовтня 1969 року на посаді дільничного лікаря в Калинковицькій районній лікарні (Білоруська Радянська Соціалістична Республіка). З листопада 1970 року до 1985 року працювала на посаді лікаря-терапевта в дільничній лікарні с. Парутине Очаківського району. З 1985 року до 2011 року обіймала посаду головного лікаря цього ж закладу. Після реорганізації в 2012 році дільничної лікарні в сільську лікарську амбулаторію по 2017 рік працювала завідуючою амбулаторією та сімейним лікарем.

З березня 2017 року після здійснення реформування первинної ланки продовжує працювати в комунальному некомерційному підприємстві «Куцурубський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади у Миколаївський області, завідувачем амбулаторії монопрактики загальної практики сімейної медицини с. Парутине та лікарем загальної практики сімейної медицини вищої кваліфікаційної категорії.

Так, стисло у декількох реченнях, можна розповісти про весь професійний шлях людини. Та чи можуть ці сухі слова ділової характеристки передати те, що гідне цілої повісті? Безумовно, ні. Не здатні на це і газетні рядки, хоч скільки б їх ми не присвятили життєвій долі і професійному шляху цієї надзвичайно працьовитої, безмежно відповідальної і справедливо вимогливої людини - Лікаря з великої літери, яка і в свої поважні роки залишається «на передовій» серед колег і своїх пацієнтів.

Важко оцінити таку, дійсно, самовіддану працю. Проте, визнати її кращою серед багатьох можна.

Ніхто у високих колах не може знати, хто насправді потребує винагороди серед великої кількості трудівників України у різних галузях. Довести, що наші - серед кращих, належить тим, кому громади довіряють представляти їх інтереси у різних державних інституціях. Більше півроку прагнула довести це голова Куцурубської громади Інна Копійка, особисто домагаючись визнання надзвичайної гідності своєї землячки з боку держави. Нарешті, прагнення посадовця увінчались успіхом.

Указом Президента України №241/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня медичного працівника» за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, рятування життя людей, сумлінну працю та високий професіоналізм Алла Свирідівна Блик удостоєна звання «Заслужений лікар України». Ця нова нагорода стала гідним доповненням тих, що протягом професійного життя отримувала Алла Свиридівна.

Нагадаємо, що минулого року за поданням Куцурубської сільської ради ОТГ лікар Блик була відзначена Грамотою Верховної Ради України, а також отримала від Миколаївської облради «Хрест Святого Миколая».

Щиро вітаємо Аллу Свиридівну з почесним званням, бажаючи ще багато плідних років та гідних послідовників.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора