A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Вітаємо з ювілейним Днем народження сільського голову ІННУ КОПІЙКУ

Дата: 14.07.2020 08:37
Кількість переглядів: 756

Сьогодні ми щиро вітаємо з  ювілейним Днем народження  неймовірно мудру, оптимістичну та товариську людину, справжнього керівника, наставника - сільського голову Куцурубської сільської ради Інну КОПІЙКУ!

Шановна ІННО ВАСИЛІВНО!

З почуттям глибокої поваги ми відзначаємо, що вся Ваша трудова біографія, організаторський талант і здібності нерозривно пов’язані з рідним краєм, його людьми й сповна віддані їм на відповідальній посаді сільського голови. За цей час Вами зроблено значний внесок у соціально-економічний розвиток території громади, благоустрій населених пунктів та поліпшення матеріального добробуту односельців. 

Ми високо цінуємо Вашу працелюбність, компетентність, життєву мудрість і душевну щедрість, чуйність, доброзичливість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі й жителів усієї громади.  

Висловлюємо Вам сердечну вдячність і глибоку шану за невтомну працю. Зичимо невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, достатку й благополуччя, нових плідних успіхів і звершень на благо рідної громади. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

З найщирішими побажаннями,

колектив Куцурубської сільської ради,

виконавчий комітет та депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора