A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Вітання з днем бухгалтера

Дата: 16.07.2020 10:14
Кількість переглядів: 1083

Шановні бухгалтери!


Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Це професія найбільш точних і прагматичних людей в світі! Без яких не може обійтись мале, чи велике підприємство, установа, чи організація. І само собою, ми не уявляємо собі нашу сільську раду, без Вас – дорогі бухгалтери. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки. Впевнена, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашої громади.

Бажаю в будь-якій ситуації тримати баланс, не втрачати з уваги жодної цифри і значення, бажаю роботи без труднощів і помилок, а життя – з достатком і позитивним сальдо, стабільного успіху на роботі, бездоганної звітності та правильної документації. Бухгалтер – це професія, яка вимагає уважності, відповідальності і посидючості, тому хочеться побажати Вам терпіння, працьовитості, легкості в роботі, побільше приємних сюрпризів, веселих зустрічей та радісних емоцій! Нехай Ваша професія радує благополуччям, робота приносить задоволення та колеги цінують за важливість праці!

Бажаю хороших доходів, поменше звітів, клопотів і турбот. Більше душевного спокою, сімейного благополуччя, незабутніх пригод, нових подорожей і нехай завжди Вас супроводжує щастя і удача, міцне здоров’я, кохання, мир, добро, благополуччя та добрі успіхи у Вашій нелегкій праці!
Зі святом!

З повагою та найкращими побажаннями,
голова сільської ради Інна КОПІЙКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора