A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Про проведення ХХХІV Регіонального Форуму "Органічна Україна"

Дата: 03.08.2020 14:25
Кількість переглядів: 782

Фото без описуДепартамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації інформує, що з 10.00-14.00 години 11 серпня 2020 року буде проведено XXХІV Регіональний Форум «Органічна Україна» Миколаїв на онлайн платформі Zoom.

Мета Форуму: формування ефективного і сталого політичного діалогу на місцевому, регіональному та національному рівнях для сприяння розвитку органічного сільського господарства; визначення проблем та шляхів спільного вирішення питань; підвищення рівня обізнаності щодо органічного виробництва; збільшення місцевого виробництва органічної продукції та її споживання.

Цей захід для: органічних виробників, які хочуть знайти інструменти для покращення своєї діяльності; сільськогосподарських товаровиробників, які цікавляться темою органічного виробництва та хочуть стати органічними; державних службовців дотичних до тематики органічного виробництва; всіх зацікавлених в розвитку органічного виробництва.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/QQcPbJmWRAmNRaT79.

Організаторами заходу є: Громадська спілка «Органічна Україна» та Миколаївська обласна державна адміністрація.

Під патронатом Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Захід проходитиме за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

За додатковою інформацією звертатися за телефоном:

(098)171-75-77 Альона МАМОНТОВА, менеджер з комунікацій ГС «Органічна Україна»;

(0512) 37-78-35 Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації.

Враховуючи вищевикладене, просимо посприяти в популяризації проведення даного заходу та поінформувати зацікавлених осіб вашої територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора