A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

До відома мешканців Куцурубської громади!

Дата: 04.09.2020 16:42
Кількість переглядів: 3414

Фото без описуСтаном на 4 вересня 2020 року виявлено та підтверджено ПЛР-тестами  11 випадків інфікування в Куцурубській громаді на COVID-19. З них: 10 чол. в с. Куцуруб, 1 чол. в  с. Солончаки.

8 хворих госпіталізовані в Миколаївську інфекційну лікарню та  в Миколаївську міську лікарню №1.

3 чол. лікуються вдома під наглядом сімейного лікаря.

Також визначено коло контактних осіб в кількості 8 чоловік. За ними  встановлено медичне спостереження та взяті аналізи на ПЛР та ІФА дослідження. У тому числі були взяті зразки для тестування методом ІФА/IgM медичним  працівникам та вчителям у кількості 31 чоловік. Результати досліджень негативні.

4 вересня з лікарень м. Миколаєва виписано 4 хворих з негативними результатами ПЛР тестів, на сьогоднішній день вони вважаються здоровими.

За рекомендацією Очаківського МРВЛД з 3 вересня учні 11 класу Куцурубської ЗОШ відправлені на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що один учень цього класу знаходився в сімейному контакті з хворими батьками на COVID-19.

Проведені додаткові заняття з медичними працівниками щодо вивчення клініки, діагностики та профілактики, алгоритму дій при виявленні хворого або підозрілого на СОVID-19. В структурних підрозділах КНП «Куцурубський ЦПМСД» посилено режим дезінфекційної  обробки.

 

Закликаю усіх зберігати спокій, суворо дотримуватися вимог карантинних обмежень та самоізоляції, користуватись засобами індивідуального захисту та не виходити без потреб з дому!

 

 

       Сільський голова                                         Інна КОПІЙКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора