A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Звернення сільського голови до мешканців Куцурубської об'єднаної громади

Дата: 11.11.2020 15:28
Кількість переглядів: 2326

Закінчився черговий етап формування в Україні органів місцевого самоврядування, вибори 25 жовтня відбулись і вже встановлені їх результати. Цьогорічні вибори були дещо незвичними для великої кількості сіл, селиш та міст нашої держави. По-перше, проходили вони за незвичними для нас, новими правилами. По-друге, реформа децентралізації внесла свої корективи до складу територіальних громад. Так, до наших сусідів - територіальної громади міста Очакова приєднали села Покровської сільської ради, а села Кам’янської сільської ради тепер стали частиною Чорноморської ОТГ. І лише наша з вами громада на Очаківщині залишилась незмінною, бо ми одними з перших в області відреагували на виклики реформи і об’єднались в міцну, спроможну і результативну громаду.  І цього року ми підтвердили те, що здатні разом працювати, здатні долати нові випробування, здатні виконувати задумане і крокувати до здійснення нових планів. Фото без опису

Дорогі мої земляки! Сьогодні я дякую всім, хто 25 жовтня прийшов на дільниці і віддав свій голос за стабільність у нашій громаді. Бо стабільність - це запорука розвитку.

Я щиро дякую вам за довіру, висловлену мені особисто як голові нашої об’єднаної територіальної громади. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене, адже ви не просто повірили в мене, мої сили і досвід, а й підтвердили, що разом ми крокуємо вірним шляхом, розбудовуємо нашу інфраструктуру, покращуємо життя на селі. Ви підтвердили, що маєте спільне зі мною  бажання працювати на користь нашої громади і людей. Я обіцяю, що й надалі докладатиму всіх зусиль, щоб не підвести жодного з вас. Я гарантую, що моє ставлення до роботи, той вогонь ініціативності та енергії, з яким я ставлюсь до вирішення кожної задачі, не згасне в мені до тих пір, поки я буду спроможна працювати.

Я з повагою ставлюся до вибору всіх, хто віддав свої голоси моїм опонентам. Кожен з нас має право вільного вибору, який я завжди поважала в людях, адже ціную думку кожного, навіть якщо вона кардинально відрізняється від моєї. Щиро скажу, що хотілось би запропонувати їм об’єднати наші зусилля для реалізації спільних ідей та задумів, однак, на жаль, з того, що було озвучено під час перевиборчих перегонів, практично нічого взяти для реального покращення життя наших сіл. Тож, ми з моєю командою продовжимо реалізовувати намічені нами плани, дослухаючись лише до тих порад та ідей, які можуть спрацювати на користь жителям наших сіл.

Сьогодні я вітаю всіх, хто здобув на цих виборах перемогу і незабаром стане депутатом Куцурубської сільської ради. Разом нам потрібно крокувати вперед, реалізовувати плани, втілювати в життя задумане. Вірю, що всі особисті та політичні амбіції майбутній депутатський корпус залишатиме поза стінами сесійної зали, аби конструктивно працювати для розвитку нашого спільного дому, нашої ОТГ.

Місцеві вибори 25 жовтня пройшли в наших селах без надзвичайних ситуацій та порушень. Ми разом забезпечили всі умови для вільного волевиявлення наших мешканців. За це я щиро дякую членам дільничних виборчих комісій, сільської територіальної виборчої комісії, керівникам установ і закладів, громадським спостерігачам, правоохоронним органам та всім, хто забезпечував належне проведення виборчого процесу. Дякую всім за високе почуття обов’язку і громадську позицію.

Сьогодні я хочу також подякувати всім депутатам нашої ради попереднього скликання, а також членам виконавчого комітету. Кожен, без виключення, депутат та член виконкому, безумовно, гідний поваги. Ми разом багато що встигли виконати. Люди це знають, бачать і оцінюють. Оцінюють кожного з нас так, як сприймають. Мало хто знає, що депутат - це велика відповідальність. Це робота, що вимагає чимало зусиль, особистого часу, обумовлює виснажливе емоційне та фізичне навантаження. Не кожен, хто прагне стати депутатом, здатний витримати все, що приносить з собою звання «народний обранець». Проте, кожен, хто працював у сільській раді попереднього скликання намагався бути корисним в міру своїх знань, навичок та життєвого і професійного досвіду. За це і за ту роботу, яку подолали з вами разом, я щиру дякую своїм колегам.

Я також рада, що чимало моїх колег з попереднього скликання знову працюватимуть разом майбутні п’ять років. Ваші набуті досвід і знання неодмінно стануть в нагоді для тих, кому вперше належить відчути на собі тягар депутатської діяльності. Вірю, що разом ми зможемо швидко налагодити спільну роботу, адже розслаблятись немає коли -  по переду час для виконання нових завдань. Вірю, що кожен новообраний депутат стане помічником голови на складному шляху.

Всі ви, дорогі мої земляки, знаєте, що в такий складний період передвиборчих випробувань, нашу родину спіткало велике горе. 15 жовтня пішла від нас наша лебедиця, наша заступниця і берегиня, турботлива матуся і любляча бабуся Клавдія Захарівна. Рідна земля прийняла її на вічний спочинок.

Від нестерпного болю і безмірної втрати, здавалося, немає ні порятунку, ні розради. Та з поміччю Божою і щиро небайдужих до нашого горя людей, ми пережили ці чорні дні. Щиро дякую всім, хто був з нами поряд, хто усіляко нас підтримував, хто оточив турботою і  допоміг у скрутну годину.

Від усього серця дякую вам, любі мої, за людяність і розуміння, за моральну і матеріальну підтримку, за допомогу в організації похорону і висловлені теплі слова співчуттів. Дякую всім моїм численним друзям, сусідам, колегам - всім, хто розділив разом гіркоту втрати в дні скорботи і прощання з дорогою людиною. Без вас, дорогі мої земляки, наша втрата була б ще тяжчою. Нехай Господь дарує кожному з вас та вашим рідним здоров’я і оберігає ваші сім’ї від бід і негараздів.

Життя не зупиняється, час не стоїть на місці. З кожним новим днем ми маємо рухатись вперед. Вірю, що нашими спільними зусиллями, за підтримки вірних рідному краю активістів ми зможемо втілити в життя усі наші задуми - від звичайних, повсякденних до амбітних і довготривалих. Успіхів усім нам з вами, любі мої земляки, на цьому шляху! Продовжимо працювати разом. Знайте: ми - готові працювати з віддачею, але нам завжди, щодня і повсюди потрібна ваша підтримка і розуміння. Тож, крокуймо вперед разом!

З повагою до кожного, ваша Інна Копійка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора