A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Щиро вітаю працівників Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, депутатів місцевої ради, членів виконавчого комітету з днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 13:19
Кількість переглядів: 635

   Фото без описуЦе свято наших громад, громади кожного села , кожного їх жителя. Його відзначення є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

Уклін і шана вам, шановні колеги, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному жителю вашої громади міцного здоров`я, достатку й благополуччя. 

  Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги.

 

                              Із повагою  сільський голова Куцурубської об′єднаної територіальної громади Інна Копійка

                                                                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора