Куцурубська громада
o

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

Дата: 09.12.2020 15:16
Кількість переглядів: 571

     Фото без описуНезважаючи на карантин та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту Вашого здоров’я, державна служба зайнятості як система державних установ продовжує працювати в штатному режимі. Державна служба зайнятості організовує свою роботу з урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії, спричинених коронавірусом COVID-19.

Повідомляємо, що в Очаківській міськрайонній філії Миколаївського обласного центру зайнятості  ТИМЧАСОВО запроваджується особливий режим роботи щодо обслуговування клієнтів, а саме ЗА УМОВАМИ ДИСТАНЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ, з врахуванням рішення засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації від 23.10.2020, до видання окремого наказу Миколаївського ОЦЗ, та процедури реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, відповідно до норм, визначених Порядком реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2018 №792.

Якщо Ви вже зареєстровані як безробітний:

  • кар’єрний радник з вами комунікує засобами телефонного чи електронного зв’язку відповідно до наданих вами контактів при реєстрації. Якщо ваші контакти змінилися або ви хочете їх актуалізувати, рекомендуємо зв’язатися з вашим кар’єрним радником або через гарячу лінію філії.
  • на період особливого режиму роботи  віддається перевага взаємодії з кар’єрним радником без відвідування центру зайнятості, тобто у дистанційному режимі (телефоном чи через електронну пошту). Саме таким чином ви можете отримувати консультації та відповіді на ваші запитання
  • відвідування філії, яке було призначено до запровадження особливого режиму роботи, переноситься на іншу дату. Пам’ятайте, що кар’єрні радники будуть з вами зв’язуватися стосовно призупинення відвідування філії

Якщо Ви маєте намір отримати статус безробітного:

?         Заява про надання/поновлення статусу безробітного та Заява про призначення/поновлення виплати допомоги по безробіттю, подаються громадянами ОСОБИСТО під час відвідування філії або через портал державних послуг "Дія" (за наявності кваліфікованого електронного підпису (КЕП)).

 

Звертаємо вашу увагу!

Служба зайнятості виконує повноваження щодо здійснення верифікації поданих громадянами даних та розслідування страхового випадку.

Телефонні номери "гарячих ліній" Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості:

(05154)30845,  (05154)30492, (05154)30458

Електронна пошта: ochak@ocz-mk.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора