A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Довідка про стан роботи Дільничного офіцера поліції Куцурубської ОТГ

Дата: 14.12.2020 13:45
Кількість переглядів: 542

 Фото без описуЗ метою стабілізації оперативної обстановки, забезпечення належного захисту прав і свобод громадян від злочинних посягань, попередженню із запобіганням злочинів та протидії правопорушень  в умовах запровадженого карантину та відповідних карантинних обмежень у 2020 році на території Куцурубської ОТГ проводились оперативно-профілактичні відпрацювання по виявленню незаконного обігу зброї та боєприпасів, наркотичних засобів та психотропних речовин, продовжують проводитися інші оперативно профілактичні відпрацювання, постійна профілактика та роз’яснювальна  робота серед населення направлена на формування у свідомості людей правової культури, негативного ставлення до суспільно небезпечних явищ, як не стати жертвою злочину чи нещасного випадку, недопущення правопорушень, виявлення таких,  та про безпеку громади.

        За 2020 рік з території Куцурубської ОТГ надійшло 664 заяв та повідомлень з яких 93 внесено до ЄРДР та 571 заяв та повідомлень списано відповідно до Закону України «Про звернення громадян», в тому числі по матеріалам складено 132 адміністративних протоколів.

        В ході відпрацювання оперативно профілактичних відпрацювань на території Куцурубської ОТГ виявлено та задокументовано 3 злочинів передбаченими ст. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) також злочинів передбачених ст. 310 КК України (незаконний посів та вирощування наркотичних засобів) – 1.

         У координації з Очаківським МРС налагоджена взаємодія щодо контролю за поведінкою підоблікових осіб на роботі та в побуті. При цьому особливу увагу звертаємо на своєчасне виявлення осіб, схильних до вчинення правопорушень та злочинів, оперативний обмін інформацією у відношенні них із щоквартальним обговоренням стану цієї роботи при спільних оперативних  нарадах.

          В поточному році поставлено на облік  2 осіб, які звільнились із місць позбавлення волі та проживають на території Куцурубської ОТГ, також  мешкає 22 особи  засудження яких не пов’язані з позбавленням  волі, серед яких постійно проводиться  профілактика,  проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо адаптації, працевлаштування та розв’язання соціально-побутових проблем серед осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі та осіб які знаходяться на обліку в Очаківському ВП ГУНП в Миколаївської області як сімейний насильник та протидія щодо вчинення домашнього насильства.

          Протягом 2020 року на території Куцурубської ОТГ угрупувань, сформованих на етнічній основі, не виявлено. Організованих злочинних угрупувань, що створюють канали переміщення через державний кордон України нелегальних емігрантів, займаються торгівлею людьми, вербуванням та примусовим використанням за кордоном жіночої праці, на території району не виявлено. Злочинних угрупувань, які при скоєнні злочинів застосовують вогнепальну зброю та вибухівку, здійснюють факти фізичного насильства над людиною, на території району не виявлено. Порушень серед громадян, закладів культури, суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього ( кафе, барів, кафетеріїв, буфетів тощо) в умовах запровадженого карантину та карантинних обмежень  виявлено не було.

 

 

 

Ст. ДОП СП  Очаківського ВП

ст. лейтенант поліції                                               Анатолій ШКВОРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора