A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Інформація щодо заходів контролю дотримання протиепідемічних вимог в умовах карантину

Дата: 25.01.2021 13:06
Кількість переглядів: 405

 На території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади забезпечено контроль за виконанням карантинних обмежень згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 05 січня 2021 року № 9 змінами. ), 20.01.2021 та 22.01.2021 працювала робоча група, під час рейду перевірено виконання карантинних обмежень суб’єктами господарювання, яким заборонено здійснювати свою діяльність, або здійснювати з обмеженнями. Перевірено всього 22 об’єкта (продовольчі та непродовольчі магазини), за результатами перевірок встановлено, дотримання виконання запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів та вимог санітарного законодавства згідно постанови Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2021 № 17.

Під час рейдових перевірок на кожному об’єкті було проведено санітарно освітню роботу по профілактиці коронавірусної хвороби (COVID-19), та надані рекомендації щодо неухильного виконання пунктів постанови Головного Державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 17.

 

Пам’ятайте! профілактика має бути такою: часто та ретельно мити руки з милом та обробляти спиртовмісними антисептиками; не торкатися брудними руками очей, носа чи рота; уникати тісного контакту з хворими людьми; не споживати сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження. Якщо у вас є симптоми гострої респіраторної інфекції, необхідно обов’язково звернутися до лікаря, аби запобігти зараженню інших: залишайтеся вдома, якщо захворіли, уникайте тісного контакту з іншими людьми; прикривайте рот і ніс під час кашлю і чхання, а опісля ретельно мийте руки з милом; провітрюйте приміщення та дезінфікуйте поверхні.

Будьте здорові!

Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора