A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Практичні інтенсиви Grow up: Agro

Дата: 03.02.2021 09:12
Кількість переглядів: 447

    Фото без описуДепартамент нагадує та звертає вашу увагу на те, що завершується реєстрація на практичні інтенсиви Grow up: Agro – навчальна програма для мікро-, малих та середніх підприємств.

Grow-up: Agro – це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в форматі онлайн, яка допоможе вдосконалити навички управління підприємствами та сприятиме виходу бізнесу на новий рівень.

Навчальна програма розроблена для власників мікро-, малих та середніх підприємств, які займаються виробництвом та переробкою: молока, м'яса, риби, овочів, фруктів та кондитерських виробів.

По завершенню програми передбачені групові та індивідуальні менторські сесії, покликані вирішити проблеми конкретних підприємств.

Детальну інформацію про програму ви можете отримати за посиланням: https://bit.ly/3skuRtF.

Реєстрація на першу хвилю навчання за посиланням: https://bit.ly/38MoK9G.

Не пропустіть унікальний шанс масштабувати свій бізнес та знайти нові канали збуту!

Просимо розповсюдити вищезазначену інформацію серед широкого кола мікро-, малих, середніх сільськогосподарських та переробних підприємств вашої територіальної громади та доступних інтернет-ресурсах.

         Крім цього, запрошуємо долучатися до перегляду веб-сторінки департаменту в мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/apk.mykolayiv.  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора