A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

УВАГА !!! ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ – ПІДПРИЄМЦІВ ТА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ

Дата: 10.02.2021 09:42
Кількість переглядів: 392

Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області відповідно до листів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області від 05.02.2021 № Вн-14.4.3/502/21 та Держпродспоживслужби від 02.02.2021 №11.2.1-4/2085 «Щодо надання інформації про рух поголів’я свиней» повідомляє, що відповідно до пункту 26 розділу ІІІ Порядку ідентифікації та реєстрації свиней, затвердженого наказом Мінагрополітики від 01.12.2017 №639, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07.02.2018 за №154/31606 (далі - Порядок), облік тварин ведуть юридичні та фізичні особи шляхом подання Адміністратору Реєстру тварин даних щодо народження, надходження нових тварин до господарства, переміщення тварин між господарствами, забою, утилізації, загибелі, падежу тварин для реєстрації.

За наявності доступу до Єдиного державного реєстру тварин облік тварин веде власник (утримувач) або відповідальна особа в електронному вигляді.

Юридичні особи здійснюють періодичну інвентаризацію поголів’я свиней у господарстві та подають щомісяця Адміністратору Реєстру тварин звіт про наявність і рух поголів’я свиней у господарстві згідно з додатком 12 до Порядку.

Враховуючи вищезазначене, доводимо до відома юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що здійснюють діяльність з утримання та розведення свиней, про необхідність подання щомісячного звіту про наявність та рух поголів’я свиней у господарстві до Миколаївської філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» в паперовому вигляді або через персональний кабінет в Єдиному державному реєстрі тварин.

Звіт про наявність та рух поголів’я свиней в господарстві подається оператором ринку до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, починаючи з січня 2021 року.

Інформацію про порядок підключення до персонального кабінету в Єдиному державному реєстрі тварин юридичні особи та фізичні особипідприємці можуть отримати у Миколаївській філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

 

 

Держпродспоживслужба

Очаківський район


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора