A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Розпочато період підготовки до IVсесії III скликання Куцурубської сільської ради

Дата: 19.02.2021 16:07
Кількість переглядів: 384

Сьогодні, 19 лютого, відбулись засідання постійних комісій з гуманітарних  питань, з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту;

 з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;

з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, земельних  відносин,природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам?яток, навколишнього середовища та благоустрою.

Депутати розглянули проекти рішень наступної IV сесії, провели попереднє їх обговорення та ухвалили відповідні рекомендації.

Так, члени комісії запропонували сесії ухвалити рішення про введення до господарсько – земельного відділу Куцурубської сільської ради посади електромонтера по обслуговуванню електроустаткування.

 Заслухавши та обговоривши звіт про виконання бюджету сільської ради  за 2020 рік, депутати погодили та запропонували винести його на затвердження сесії.

Розглянули проект рішення «Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Куцурубський центр первинної медико – санітарної допомоги» Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади за 2020 рік».

  Також погодили проект рішення «Про затвердження сільської Програми соціального захисту людей похилого віку, осіб з обмеженими можливостями та осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021 -2023 роки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора