A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Виїзний прийом сільського голови

Дата: 24.02.2021 09:05
Кількість переглядів: 517

    Фото без опису23 лютого 2021 року сільський голова  Копійка І.В. та заступник сільського голови Горгуленко Л.М. провели виїзний  прийом громадян у с. Дмитрівка, с. Солончаки, с.Дніпровське, с. Парутине згідно графіку .

Участь у виїзному прийомі громадян прийняли старости Дмитрівського старостинського округу Порван О.С., Солончаківського старостинського округу Шевченко О.А., Парутинського старостинського округу Харковець О.М., депутати сільської ради Маслєннікова М.І. та Ващишин О.І.

У селах Солончаки та Дніпровське одне з важливих питань – постачання скрапленого газу для побутових потреб населення. З січня 2021 року ТОВ «Дніпрорегіонгаз» не надає послуги по забезпеченню населення скрапленим газом в балонах. Жителі 640 дворів громади використовують скраплений газ для приготування їжі та побутових потреб. Як пояснила сільський голова Копійка І.В., сільська рада звернулася до Миколаївської обласної державної адміністрації та до обласної ради, які рекомендували направити звернення до ТОВ «Дніпрорегіонгаз». Лист громада направила, але відповіді до сих пір не отримала.

Окремо озвучувалось питання благоустрою, а саме ремонт дороги до кладовища в с.Дніпровське.

Разом зі старостою Парутинського старостинського округу намічено комплекс робіт щодо упорядкування та належного утримання об’єктів благоустрою в с.Парутине.

У с. Солончаки  актуальним залишається питання забезпечення ФАПу належними побутовими умовами: проведення опалення всього приміщення та підведення проточної води. Як повідомила староста Шевченко О.А., що  розпочато підготовку придбання матеріалів, після закінчення опалювального періоду- розпочнуть ремонтні роботи.

У кожному з сіл були окремо питання, що мали індивідуальний характер, та по розгляду яких буде заявникам надано письмові відповіді.  

         Усі побажання, проблеми та вимоги будуть враховані у подальшій роботі, на більшість з порушених питань – відразу сільським головою було надано вичерпні відповіді, окремі з них, які не в компетенції сільської ради  – будуть направлені за належністю до інших органів виконавчої влади, щодо решти – окреслено шляхи їх вирішення та сільським головою передані до виконання.Фото без опису

Про результати роботи жителі будуть додатково повідомлені через старосту та місцевих депутатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора