A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

У Куцурубській громаді посилюються заходи контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів

Дата: 12.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 962

12 березня 2021 року проведено чергове засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Куцурубській сільській раді об’єднаної територіальної громади, де розглянуто питання   про стан епідемічної ситуації щодо поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території громади та додаткові заходи контролю за дотриманням  протиепідемічних обмежень.  Фото без опису

 На протязі тижня по громаді зареєстровано 24 хворих. В Очаківській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні – 14 чол., на амбулаторному – 35 чол. В медичних пунктах громади проводяться швидкі тести, діагноз встановлюється на місці. При необхідності хворого направляють в рентген-кабінет для проведення рентгену легень. Сімейні лікарі проводять прийом в амбулаторіях громади, консультують хворих по телефону.

         Через зростання кількості хворих на COVID-19, робочою групою  проводяться  перевірки щодо роботи суб’єктів господарювання по дотриманню санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину.

     Будьте відповідальними, дотримуйтеся основних правил:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

– носіть захисну маску в громадських місцях;

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

  Вчергове закликаємо усіх – і суб’єктів господарювання, і громадян – до суворого дотримання встановлених протиепідемічних правил та норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора