A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Привітання голови громади з нагоди Світлого Христового Воскресіння

Дата: 01.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 919

Зі світлим Христовим Воскресінням!

Дорогі земляки!

Наближається одне з найбільш значущих та урочистих свят Християнської Церкви - світле Христове Воскресіння. Фото без опису

Великдень для нас є незвичайним святом. Ця подія стала основою нашої віри, зміцнила та утвердила її. Воскресіння Господа Бога нашого Ісуса Христа символізує не тільки перемогу над смертю, а й торжество добра над злом. Це свято додає сил та витримки на нелегкому життєвому шляху, вчить смиренно долати негаразди та страждання і, що найважливіше, демонструє безкорисну і безмежну любов - почуття, що є життєвим провідником для кожного християнина.

У цей весняний день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми не самотні на цьому світі, бо з нами Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла наФото без описуд пітьмою, віри над безнадією.

Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, а й справами любові та милосердя. Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаємо Його, щоб Він благословив нашу рідну Україну в цей не легкий та важливий для неї час, послав нам духовне оновлення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду, достаток. Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю. 

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращій завтрашній день. У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

Голова Куцурубської ОТГ Інна Копійка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора