Куцурубська громада
o

Привітання зі Святом Великої Перемоги!

Дата: 09.05.2021 00:05
Кількість переглядів: 681

Дорогі земляки! Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

У цей чудовий весняний день вітаю всіх зі Святом Великої Перемоги!

Бажаю всім миру, добра, благополуччя, міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, бадьорості і щастя!Фото без опису

Цей священний день, 9 травня, зберігається в наших серцях і душах як символ великого героїзму, хоробрості, відваги, незрівнянного патріотизму і мужності людей, які відстояли мир на Землі.

Ми схиляємо голови в пам'ять про тих, кого сьогодні немає поруч з нами, хто мужньо боровся і віддав своє життя за Батьківщину і за свободу!

Тільки вам, шановні ветерани, відома ціна цієї перемоги! Які величні ваші зморшки і зворушливо вкриті сивиною голови. Ви, як ніхто інший, знаєте, що День Перемоги - не просто історична дата, це День, який явив світові радість звільнення і його не можна забувати. Не передати словами нашу подяку вам і той  трепет, який ми відчуваємо, усвідомлюючи наскільки великі ваші заслуги. Фото без опису

Дорогі наші ветерани, ви є прикладом доблесті і патріотизму, вірного кохання до свого народу і своєї країни. Ми рівняємося на вас. Ваші мудрі поради, підкріплені життєвим досвідом, сила і стійкість духу, мужність і відданість рідній землі завжди були і залишаються надійним орієнтиром для молодого покоління.

Наші діти і внуки будуть пам'ятати і шанувати пам'ять про Велику Вітчизняну війну. Ваші імена навіки вписані в літопис наших сердець.

Низький уклін Вам! З Днем Перемоги!

Ваша Інна Копійка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора