A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відповідь на колективне звернення жителів села Іванівка

Дата: 12.05.2021 15:04
Кількість переглядів: 1085

Шановні жителі села Іванівка та батьки учнів Іванівської філії імені І.Рачкова Куцурубського ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Т.Г.Шевченка.

 Розглянувши ваше колективне звернення, що надійшло на  ім’я сільського голови Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади щодо  функціонування  Іванівської філії, повідомляємо.

На даний час директор Куцурубського ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Т.Г.Шевченка отримав від Миколаївського районного управління поліції експертний висновок, в якому зазначено, що будівля котельні Іванівської філії знаходиться в аварійному технічному стані і не підлягає ремонту. Керівник опорного закладу, Пікуль Т.В., найближчим часом укладатиме договір з підрядною організацією, яка зможе, маючи відповідне технічне обладнання, здійснити демонтаж зруйнованої котельні.

Це дозволить розпочати новий 2021-2022 навчальний рік учням Іванівської філії у рідній школі, але, на жаль, тільки до початку опалювального сезону.

        Окремо зазначаємо, що Куцурубською сільською радою об’єднаної територіальної громади, відділом освіти, молоді, спорту та культури, Куцурубським ЗЗСО І-ІІІ ст. проводиться належна робота щодо облаштування нової котельні на території школи. А саме,  вирішено питання щодо реалізації   проєктних (вишукувальних) робіт в частині «Геологія. Геодезія» та  проєктно-кошторисних робіт «Нове будівництво блочно-модульної твердопаливної котельні на території Іванівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  за адресою:  вул. Центральна, 2/1  у с. Іванівка Очаківського району Миколаївської області», вартість яких складає 210,918 тис.грн.

        Крім того, надіслані звернення-клопотання до голів Миколаївської районної ради, обласної та районної державної адміністрації, народному депутату Олександру Пасічному, депутату Миколаївської обласної ради Євгенію Ігнатенку із проханням допомогти у вирішенні облаштування модульної котельні на території Іванівської філії.

    Впевнені, що спільні дії принесуть результат і учні обов’язково повернуться до закладу.

 

        З повагою, сільський голова                       Інна КОПІЙКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора