A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

04 червня 2021 року з робочим візитом відвідав Парутинський старостинський округ Кликов Ігор Миколайович, помічник народного депутата О.С.Пасічного.

Дата: 04.06.2021 16:56
Кількість переглядів: 6084

   Він зустрівся із сільським головою Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади Інною Копійкою, керівниками структурних підрозділів сільської ради та депутатами округу з метою обговорення депутатського звернення Любові Мурашкіної щодо облаштування вікон у Парутинській дитячій музичній школі. 

У ході ділової розмови було вирішено, що нагальнішим на даний час є питання придбання нового твердопаливного котла для амбулаторії с.Парутине, який забезпечуватиме опалення не тільки приміщення медичного закладу, а й приміщення стаціонару для людей похилого віку. Тим більше, що депутат  Л.Мурашкіна під час зустрічі не надала жодних обрахунків, кошторису щодо встановлення метало пластикових вікон у приміщенні музичної школи.

Крім того, з Ігорем Миколайовичем було обговорено ряд актуальних питань із життєдіяльності старостинського округу: щодо ремонту доріг, наповнення місцевого бюджету, проблем у галузі культури.   

Зокрема, гостро постало питання відсутності транспортного сполучення між с.Парутине та м.Очаків, яке занепокоює кожного  мешканця села вже декілька років. Сільський голова Інна Копійка, начальник відділу соціального захисту Ольга Власюк зазначили, що неодноразово зверталась до вищих інстанцій з даною проблемою. Після звернення громади перевізник відновлює перевезення лише на декілька днів. ТОВ «Оріон-авто» відмовляється відновлювати всі рейси «Миколаїв-Очаків» (через села) за графіком, пояснюючи це аварійним станом  автомобільної дороги.

Кликов І.М. пообіцяв сприяти позитивному вирішенню   питання відновлення транспортного сполучення найближчим часом. Зазначив, що робиться все можливе, щоб ремонт дороги Т 15 - 07  в цьому році був розпочатий.

У продовження цієї теми Ігор Миколайович запевнив, що всі звернення  парутинців будуть ретельно вивчені та опрацьовані,  наголосив, що кожний старостинський округ має гарантії на розвиток,  якщо усі гілки влади працюють злагодженою командою і мають єдину мету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора