A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Обласна Програма підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021 – 2027 роки

Дата: 30.06.2021 14:47
Кількість переглядів: 658

У Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2018-2023 роки, яка спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області. Програма впроваджується за сприяння обласної державної адміністрації та обласної ради.        Фото без опису

На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.

Реалізується Програма шляхом надання сільським мешканцям пільгових довгострокових кредитів під 3 відсотки річних на будівництво, реконструкцію, добудову, придбання індивідуальних житлових будинків, заходи з енергозбереження, спорудження інженерних мереж. Також позичальниками можуть бути мешканці міст районного значення.

Рішенням обласної ради від 25 вересня 2020 року №3 затверджено Програму у новій редакції, де збільшено граничні розміри кредиту:

- 400 тис. гривень − спорудження нового житлового будинку;

- 250 тис. гривень − реконструкцію житлового будинку або добудову незавершеного будівництвом житла;

- 300 тис. гривень − придбання житла;

- 150 тис. гривень − заходи з енергозбереження;

- 100 тис. гривень − спорудження інженерних мереж та підключення їх до існуючих комунікацій.

З метою створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області запрошуємо до співпраці.

З питань отримання кредитів звертайтеся до спеціалізованої кредитно фінансової господарської організації «Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», який знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Робоча, 2-А, офіс 508 (телефон 0512-56-34-22, e-mail: skfgo.mk@ukr.net).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора