A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 24.07.2021 00:00
Кількість переглядів: 701

"Про проведення громадського обговорення

обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки

Генерального плану с. Куцуруб"

Куцурубська сільська рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту генерального планута плану зонування території с. Куцуруб, який доопрацьовується згідно з рішенням Куцурубської сільської ради № 13 від 24.02.2021р.

Ознайомитись з повним текстом Заяви про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Куцурубської сільської ради та на сторінці в мережі Інтернет за посиланням: https://kucurubska-gromada.gov.ua/

Пропозиції та побажання щодо визначення обсягу проведення СЕО приймаються у Куцурубській сільській раді за адресою: 57550, Миколаївська обл., Очаківський р-н, с. Куцуруб, вул. Очаківська, буд. 120; у письмовому вигляді особисто або на електрону адресу Куцурубської сільської ради: ksrs@ukr.net

Згідно з вимогами Закону «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення триватиме 15 днів, а саме з  24  липня по  8 липня 2021 року.

Пропозиції та побажання, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Відповідальна особа за прийняття зауважень:

КопійкаІ.В.тел: (05154) 94-2-31

     15 днів не враховуючи дату початку. Дата початку не раніше ніж   остання дата оприлюднення (при виході друкованих ЗМІ у різні дні)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора